Flexdruk
Een alternatief voor zeefdruk. De motieven worden uit een speciale folie d.m.v. een snijplotter uitgesneden en gepelt. De zo ontstane transfers kunnen dan met een hittepers op het textiel worden gedrukt.

Aandachtspunten:


Hier een overzicht van de beschikbare kleuren:Let op: Bovenstaande kleuren zijn slechts ter indicatie. Fluor en metallic kleuren kunnen op het scherm niet goed worden weergegeven!

HOME
T-SHIRT BEDRUKKING
DIGITAAL DRUKWERK
BELETTERING
SPANDOEKEN
INFO

Transferdruk

Zeefdruk plastisol transfers zijn zowel geschikt voor kleine als ook voor grote aantallen. Omdat er vaak meerdere transfers op een bladzijde kunnen worden gedrukt, is deze druktechniek uiterst voordelig.
De inkt wordt eerst in spiegelbeeld op een transferpapier gedrukt waarna er een lijmlaagje opkomt. Deze transfers kunnen dan met een hittepers op de kleren worden geperst. Het eindresultaat is een mooie, gladde inktlaag die even duurzaam is als het rechtstreeks drukken van de inkt. Een voordeel van deze zeefdruk transferdruk is dat ook ingewikkelde afbeeldingen die niet met flex gedrukt kunnen worden, toch mogelijk zijn.

  • * Ideaal voor moeilijk te bedrukken textiel.
  • * Uitstekende drukkwaliteit van rasters en/of kleine letters, Foto's, Logo's, enz....
  • * Max. drukformaat: 37cm x 27cm.